top of page

POP-UP

non-bar er Anarkists pop up-bar og -restaurant under dette års Copenhagen Beer Week (2021 og 2022). 

 

omdrejningspunktet for non-bar er alkoholfri øl serveret til morgenmad og frokost. Tanken bag non-bar er at indbyde dig til at opleve alkoholfri øl i en ny og anderledes setting og demonstrere, hvor langt vi og vores kollegaer i bryggeribranchen er kommet med at skabe smagfulde kvalitetsøl uden alkohol.

 

den alkoholfri øl spiller en helt central rolle og er prioriteret højt i forhold til madsammensætning og iscenesættelse, så vi kan imødekomme alle - fra ølentusiaster, foodies, forretningsfolk og nysgerrige københavnere, der søger nye oplevelser. 

 

etableringen af non-bar er en manifestation af, at alkoholfri øl er mere og andet end blot et alternativ, men et aktivt valg, der kan give mening og skabe værdi i dagstimerne. 

 

vi har inviteret en håndfuld andre bryggerier med på menukortet for at kunne tilbyde et bredt og spændende udvalg af alkoholfrie øl. 

 

non-bar driftes i samarbejde med en lille gruppe af særligt udvalgte samarbejdspartnere inden for gastronomi, design og oplevelser. 

bordbestilling er ikke nødvendig, men der kan forekomme specielle events (så som smagninger mv.). Find din billet på cphbw.dk

 

vi ses i baren!

”don’t worry, you’re not drunk

- it’s just our funky mirrors...”

bottom of page