EVENTS

280327604_735168200845703_8277327983927781706_n.jpg
16.05 I MANDAG 11:30 - 14:30

Efter først til mølle-princippet genskabes sidste års CPHBW legendariske non-bar mortadella sandwich i samarbejde med Tekno Eatery. Sandwichen består af masser af tynde skiver

mortadellapølse, frisksnittet fennikel, sennep og  pistacie i briochebolle. Den kan afhentes og nydes i ÅBENs Pop Up i Kødbyen. Vi laver 50 stk. og glæder os til at se dig!

280183850_150650657474800_8795246990434131261_n.jpg
16.05 I MANDAG 17:30 - 20:30

EmSalma er i køkkenet og disker op med et Libanesisk

mad-mekka, når ÅBEN Pop Up i Kødbyen lægger hus, bord

og bænke til en langbordsmiddag afholdt i samarbejde med non-bar by Anarkist. Middagens omdrejningspunkt er den gode smag og alkoholfrie øl, og aftenen skydes i gang med en uformel samtale mellem ÅBENs brygmester/stifter, Philip Hulgaard, og Anders Kissmeyer, Head of Craft Creation Royal Unibrew. Efter middagen vil ÅBENs bar være åben,

og her fås også øl med procenter til de trængende.