EVENTS
past

16.05 I MANDAG 11:30 - 14:30
Efter først til mølle-princippet genskabes sidste års CPHBW legendariske non-bar mortadella sandwich i samarbejde med Tekno Eatery. Sandwichen består af masser af tynde skiver
mortadellapølse, frisksnittet fennikel, sennep og pistacie i briochebolle. Den kan afhentes og nydes i ÅBENs Pop Up i Kødbyen. Vi laver 50 stk. og glæder os til at se dig!

16.05 I MANDAG 17:30 - 20:30
EmSalma er i køkkenet og disker op med et Libanesisk
mad-mekka, når ÅBEN Pop Up i Kødbyen lægger hus, bord
og bænke til en langbordsmiddag afholdt i samarbejde med non-bar by Anarkist. Middagens omdrejningspunkt er den gode smag og alkoholfrie øl, og aftenen skydes i gang med en uformel samtale mellem ÅBENs brygmester/stifter, Philip Hulgaard, og Anders Kissmeyer, Head of Craft Creation Royal Unibrew. Efter middagen vil ÅBENs bar være åben,
og her fås også øl med procenter til de trængende.