MENU
øl
(ALL DAY / 8:00 – 14:30)
HAZY IPA (IPA) ANARKIST 0,5%:) 50CL
IMPLOSION (IPA) TO ØL 0,3%:) 33CL
DRINK'IN IN THE SUN (WHEAT ALE) MIKKELLER 0,3%:) 33CL
LIMBO RASPBERRY (SOUR) MIKKELLER 0,3%:) 33CL
LIMBO RIESLING (SOUR) MIKKELLER 0,3%:) 33CL
LIMBO YUZU (SOUR) MIKKELLER 0,3%:) 33CL
WEIRD WEATHER (IPA) MIKKELLER 0,3%:) 33CL
FYNSK FRI (HVEDEØL) ØRBÆK0,5%:) 33CL
DON'T WORRY (BROWN ALE) SVANEKE 0,5%:) 50CL
DON'T WORRY (PALE ALE) SVANEKE 0,5%:) 50CL
DON'T WORRY (ALE) SVANEKE 0,5%:) 50CL
COPENHAGEN ALL NIGHT (PALE ALE) SKANDS 0,5%:) 50CL
ROYAL 0,0 (PILSNER) ROYAL UNIBREW 0,0%:) 33CL
ROYAL 0,0 (CLASSIC) ROYAL UNIBREW 0,0%:) 33CL
non-tails I snacks I sødt
(ALL DAY / 8:00 – 14:30)
MICHELADA (MED TOMAT, LIME OG KRYDDERIER)
BEER-TINI (MED GRØNNE OLIVEN) )
SHANTY (MED LEMONADE)
​
REJECHIPS
SALT N'VINEGAR
​
GRØNTSAGER
FRA TORVET MED RYGEOSTCREME
​
RISTET SANDKAGE
MED GURKEMEJE. HERTIL FLORSUKKERDRYS OG OLIVENOLIE
50,–
50,–
45,–
45,–
50,–
45,–
50,–
40,–
35,–
35,–
35,–
50,–
30,–
30,–
55,–
55,–
55,–
25,–
45,–
55,–
morgenmad
(8:00 – 11:30)
FED YOGHURT
MED GRANOLA AF SALTEDE PEANUTS OG HAVTORN-COULIS
AMAR'MAD
AF SPEJLÆG STEGT PÅ SURDEJSBRØD, MELLEMLAGRET SKÆREOST PÅ RUGBRØD OG CHIMICHURRI
ØLLEBRØD
MED RÅMARINERET SQUASH OG PÆRE. MYNTESIRUP SAMTFLØDESKUM RØRT MED KÆRNEMÆLK
45,–
75,–
55,–
frokost
(11:30 – 14:00)
SANDWICH
MED MORATADELLA. SERVERET I BRIOCHEBOLLE, SMURT MED PISTACIE-MAYONAISE OG FYLDT MED FENNIKEL CRUDITÉ OG KOMPOT
SNITTE
med hønsesalat. Serveret på rugbrød med syltede perleløg, vindruer, ristet malt og stegt persille
TEKNO TARTAR (V)
AF BAGTE TOMATER OG RØDBEDE. SERVERET MED KLASSISK GARNITURE OG RÅ ÆGGEBLOMME
95,–
​
​
95,–
​
​
85,–
VAND M/U BRUS
FILTERKAFFE FRA
25,–
​
35,–