MENU

øl
(ALL DAY / 8:00 – 14:30)

HAZY IPA (IPA) ANARKIST 0,5%:) 50CL

IMPLOSION (IPA) TO ØL 0,3%:) 33CL

DRINK'IN IN THE SUN (WHEAT ALE) MIKKELLER 0,3%:) 33CL

LIMBO RASPBERRY (SOUR) MIKKELLER 0,3%:) 33CL

LIMBO RIESLING (SOUR) MIKKELLER 0,3%:) 33CL 

LIMBO YUZU (SOUR) MIKKELLER 0,3%:) 33CL 

WEIRD WEATHER (IPA) MIKKELLER 0,3%:) 33CL 

FYNSK FRI (HVEDEØL) ØRBÆK0,5%:) 33CL 

DON'T WORRY (BROWN ALE) SVANEKE 0,5%:) 50CL

DON'T WORRY (PALE ALE) SVANEKE 0,5%:) 50CL

DON'T WORRY (ALE) SVANEKE 0,5%:) 50CL

COPENHAGEN ALL NIGHT (PALE ALE) SKANDS 0,5%:) 50CL 

ROYAL 0,0 (PILSNER) ROYAL UNIBREW 0,0%:) 33CL 

ROYAL 0,0 (CLASSIC) ROYAL UNIBREW 0,0%:) 33CL 

   non-tails I snacks I sødt
(ALL DAY / 8:00 – 14:30)

MICHELADA (MED TOMAT, LIME OG KRYDDERIER)

BEER-TINI (MED GRØNNE OLIVEN) 

SHANTY (MED LEMONADE)

REJECHIPS

SALT N'VINEGAR 

GRØNTSAGER

FRA TORVET MED RYGEOSTCREME 

RISTET SANDKAGE

MED GURKEMEJE. HERTIL FLORSUKKERDRYS OG OLIVENOLIE 

50,–

50,–

45,–

45,–

50,–

45,–

50,–

40,–

35,–

35,–

35,–

50,–

30,–

30,–

55,–

55,–

55,–

 

25,–

 

 

45,–

 

 

55,–

morgenmad
(8:00 – 11:30)

FED YOGHURT

MED GRANOLA AF SALTEDE PEANUTS OG HAVTORN-COULIS 

 

AMAR'MAD

AF SPEJLÆG STEGT PÅ SURDEJSBRØD, MELLEMLAGRET SKÆREOST PÅ RUGBRØD OG CHIMICHURRI

 

ØLLEBRØD

MED RÅMARINERET SQUASH OG PÆRE.  MYNTESIRUP SAMTFLØDESKUM RØRT MED KÆRNEMÆLK 

45,–

 

 

75,–

 

 

55,–

frokost
(11:30 – 14:00)

SANDWICH

MED MORATADELLA. SERVERET I BRIOCHEBOLLE, SMURT MED PISTACIE-MAYONAISE OG FYLDT MED FENNIKEL CRUDITÉ OG KOMPOT 

 

SNITTE

med hønsesalat. Serveret på rugbrød med syltede perleløg, vindruer, ristet malt og stegt persille

 

TEKNO TARTAR (V) 

AF BAGTE TOMATER OG RØDBEDE. SERVERET MED KLASSISK GARNITURE OG RÅ ÆGGEBLOMME 

95,–

 

95,–

85,–

VAND M/U BRUS

 

FILTERKAFFE FRA 

25,–

35,–